اخبار محرمانه

آخرين مطالب

جنگ سایبری علیه ایران؛ پروژه‌ای شکست خورده از بوش تا ترامپ اخبار محرمانه از منابع دیگر

  بزرگنمايي:

اخبار محرمانه - به گزارش گرداب ، اولین باری که بطور جدی بحث حمله سایبری آمریکا علیه ایران مطرح شد مرداد ماه سال 1389 بود که اعلام شد آمریکا با استفاده از ویروسی به نام «استاکس نت» به سیستم‌های رایانه‌ای تأسیسات هسته‌ای ایران حمله کرده است.
پس از آن در تاریخ 26 دی 1389 روزنامه نیویورک تایمز و به دنبال آن اغلب روزنامه و رسانه‌های جهان مطلبی را منتشر کردند که حکایت از همکاری نزدیک آمریکا با رژیم صهیونیستی و همچنین انگلیس و آلمان در تولید کرم رایانه‌ای استاکس نت داشت.
در بخشی از افشاگری نیویورک تایمز آمده بود: در سال 2008 میلادی دولت جرج بوش مجوز تولید استاکس نت را صادر کرد و پس از آن با همکاری اسرائیل تولید این کرم رایانه‌ای آغاز شد.
بر اساس اسناد موجود، استاکس نت با همکاری آمریکا، آلمان، اسرائیل و انگلیس ساخته شده است. اما ممکن است آلمان و انگلیس در هنگام این همکاری اطلاعی از اینکه فعالیت آنها منجر به تولید چه مشکلی خواهد شد نداشته باشند. اما آنچه مسلم است این مورد است که مجوز ساخت این کرم رایانه‌ای توسط «جرج بوش» صادر شده و «باراک اوباما» در سال 2009 مجوز به کارگیری آن را صادر کرده است.
استاکس نت از کجا آمد؟
همانطور که اشاره شد مجوز ساخت این کرم رایانه‌ای توسط «جرج بوش» رئیس جمهور اسبق صادر شده و «باراک اوباما» رئیس جمهور سابق آمریکا در سال 2009 مجوز به کارگیری آن را صادر کرده است.
به ادعای روزنامه‌های غربی و صهیونیستی، استاکس نت در سال 2009 از طریق نرم افزارهای سیار همچون فلش و یا اینترنت وارد رایانه‌ها شد و سپس هر رایانه‌ای که به این رایانه‌ها متصل می‌شود به ویروس استاکس نت آلوده می‌شد. پس از آنکه این کرم رایانه‌ای سرو صدای زیادی را در رسانه‌ها به پا کرد. در تاریخ 10 مهرماه 1389 چند روزنامه از جمله ایندیا تایمز و دیلی تلگراف مطلبی را درباره دست داشتن رژیم صهیونیستی در تولید این ویروس منتشر کردند.
نکته‌ای که در گزارش هر دوی این روزنامه‌ها جالب توجه بود آن بود که نوشته بودند: فایل ایجاد شده توسط استاکس نت از نام «Myrtus» برای نفوذ در رایانه‌ها استفاده می‌کند.
میرتاس چیست
Myrtus کلمه‌ای است با ریشه عبری که اشاره به داستان «استر» دارد. استر زن دوم خشایارشاه در ایران باستان است که زنی یهودی بوده و با وساطت عموی خود «مردخای» که از مشاوران پادشاه ایران بود، خشایار شاه راضی به ازدواج با او می‌شود.
بر اساس این گزارش، استر به نوعی ملکه یهودیان جهان شناخته می‌شود و به نوشته این دو روزنامه، رژیم اسرائیل با الهام گرفتن از این شخصیت تاریخی در پی نفوذ در تأسیسات ایران بوده است.
بازگشت ترامپ به میراث بوش و اوباما
اما با پایان دوران ریاست جمهوری بوش و اوباما در آمریکا پروژه توسل به جنگ سایبری برای به زانو درآوردن حریف همچنان در کاخ سفید باقی مانده بطوریکه از روز گذشته رسانه‌های غربی بویژه آمریکایی از صدور مجوز برای حمله به تأسیسات رایانه‌ای ایران از سوی ترامپ خبر می‌دهند.
در این رابطه رسانه‏‌هایی چون آسوشیتدپرس، واشنگتن پست و نیویورک‎تایمز مدعی شده‌‏اند که آمریکا در واکنش به سرنگونی پهپاد جاسوسی خود، سیستم‌های کامپیوتری ایران را که مسئول کنترل پرتاب‌گرهای موشکی هستند؛ هدف تهاجم سایبری قرار داده است.
ادعا می‌شود این حمله روز پنجشنبه و بعد از انصراف دونالد ترامپ رئیس‎جمهوری آمریکا از واکنش نظامی به سرنگونی پهپاد اتخاذ شده است.
2 منبع آگاه به آسوشیتدپرس گفته‎اند تهاجم سایبری تحت موافقت ترامپ صورت گرفته است.
حتی ادعا می‌شود اقدام سایبری که سیستم‌های کامپیوتری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را هدف قرار داد؛ ازجمله گزینه‌های مطرح در واکنش به حوادث هفته گذشته دریای عمان بوده است.
واشنگتن پست در این رابطه می‌نویسد: در یکی از این حملات رایانه‌های یک سیستم کنترل و پرتاب موشک و راکت و در حمله‌ای دیگر یک شبکه جاسوسی مسئول نظارت بر عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز مورد هدف قرار گرفته‌اند.
بر پایه گزارش واشنگتن پست، این حملات سایبری از هفته‌های پیش طراحی و برنامه ریزی شده و قرار بود با پیشنهاد مقامات نظامی در تلافی حملات اوایل ماه ژوئن به چند نفتکش در تنگه هرمز عملیاتی و اجرا شود. واشنگتن ایران را به دست داشتن در انفجار نفتکش‌ها متهم کرده و تهران نیز این اتهام را بی اساس قلمداد کرده است.
«یاهو نیوز» نیز به نقل از دو مقام اطلاعاتی سابق می‌نویسد، حملات سایبری آمریکا به علاوه یک شبکه تجسسی ایران را هدف قرار داده که کار آن پایش کشتی‌های تنگه هرمز بوده است.
واشنگتن پست نوشته است: وزارت امنیت میهن آمریکا به مسئولان اقتصادی و مقام‌ها در روز شنبه هشدار داده که ایران بر حملات سایبری خود علیه بخش‌های مهمی مانند بخش انرژی آمریکا افزوده است. همچنین هشدار داده شد که ایران از توانایی بالقوه ایجاد اختلال در سیستم‌های کامپیوتری یا نابودی آن‌ها برخوردار است.
وزارت دفاع آمریکا تا کنون به این گزارش‌ها واکنش نشان نداده است.
خبرگزاری فرانسه در گزارشی با طرح این موضوع اعلام کرده است که برای مطلع شدن از جزئیات این حملات سایبری تلاش کرده با وزارت دفاع آمریکا تماس برقرار کند اما مقامات پنتاگون از دادن هرگونه توضیح در این خصوص امتناع کرده‌اند.
آزمودن آزمون شکست خورده
ترامپ برای تقابل با ایران راهی را انتخاب کرده که پیش از این بوش و اوباما آزموده اند. در مورد کارایی استاکس نت، در گزارشی که توسط نیویورک تایمز و سایر رسانه‌ها منتشر شد آمده بود که استاکس نت آنگونه که آمریکا و اسرائیل انتظار داشتند نتوانسته بود موجب از کار افتادن برنامه هسته‌ای ایران شود و فقط توانست سرعت حرکت ایران را در این زمینه کاهش دهد.
با توجه به این جزئیات، ترامپ در حال آزمون و خطا در قبال ایران است. وی از تهدید مستقیم اکنون به گزینه جنگ سایبری و تمایل برای مذاکره بدون پیش شرط رسیده است.
وی در حال حاضر سه پروژه بزرگ در سیاست خارجی خود دارد؛ معامله قرن، ایران و کره شمالی.
ترامپ موضوع کره شمالی را نیز با تهدید مستقیم شروع کرد و حتی کار به جایی رسید که برخی از احتمال آغاز جنگ سخن می‌گفتند اما به یکباره وی و «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی بر سر میز مذاکره نشستند البته این مذاکرات هنوز راه به جایی نبرده است.
در خصوص معامله قرن نیز کاخ سفید طرح خود را در خصوص خاورمیانه آماده کرده اما طرف‌های فلسطینی با آن موافق نیستند و در مورد ایران نیز فعلاً نتوانسته راهی را برای رسیدن به هدفش پیدا کند.
وی با خروج از برجام و اعمال تحریم‌ها، به نوعی اقدام به تخریب تنها پلی کرده که میان دو کشور بوجود آمده بود و اینک در حال سنجش این موضوع است که آیا می‌تواند با بکار گرفتن مواردی همچون حمله سایبری و تشدید فشارهای اقتصادی، تهران را وادار به قبول خواسته‌های خود بکند.
پاسخ این پرسش برای طرف ایرانی مشخص است اما برای ترامپی که از سوی جنگ افروزان احاطه شده شاید رسیدن به پاسخ هزینه‌های زیادی را به کاخ سفید متحمل کند.
منبع: خبرنامه دانشجویان ایران

لینک کوتاه:
https://www.akhbaremahramaneh.ir/Fa/News/122182/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سفر مقام‌های ارشد بلاروس به کره شمالی

گروه 7: با هرگونه عملیات نظامی اسرائیل در رفح مخالف هستیم

جشن 30 سالگی «داستان عامه‌پسند»

درخواست وزرای خارجه گروه 7 از ایران و اسرائیل: از هرگونه تشدید تنش اجتناب کنید

وضع بهداشتی وخیم فلسطینی‌ها در اردوگاه جبالیا

پسر صدیقه خانم که اروپایی‌ها را شگفت زده کرد

راهپیمایی حمایت از مردم غزه و عملیات وعده صادق در مشهد، گرگان و کرمان

کرملین: از ایران و اسرائیل می‌خواهیم خویشتن‌داری کنند

حاج‌علی‌اکبری: عملیات وعده صادق یک طوفان‌الاقصی ایرانی بود

خاطره جالب محمد بحرانی از 3هزار تومانی که زندگی‌اش را تغییر داد

آذری جهرمی: در صورت اعلام جهاد توسط فرماندهی کل قوا، لباس سربازی خواهم پوشید

حماس و فتح وتوی ضد فلسطینی آمریکا را محکوم کردند

مهران رجبی رازی که خیلی‌ها دنبالش بودند را فاش کرد!

شلاگیم؛ ماجرای ضربه به پایگاه امنیتی رژیم اسرائیل

باهنر: وحدت شکنی بلای مجلس است

چطور با خودشیفته‌ها رفتار کنیم؟

اختصاص بسته‌های غذایی مادران دارای فرزند شیرخوار سه دهک اول درآمدی

حملات توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی به رفح

آمریکا از پاسخ به استفاده از پایگاه نظامی پاکستان طفره رفت

بازیگر سفارشی که کارگردان رو تحقیر میکنه!

لاپید: بن‌گویر با یک توئیت یک‌کلمه‌ای اسرائیل را مضحکه دنیا کرد

روایت خبرگزاری روسی از سخنان سفیر ایران درباره پاسخ قاطع ایران به حمله تل آویو

دیدار محسن رضایی با اعضای شورای نگهبان

رئیس جمهور: «وعده صادق» اقدامی ضروری و نماد اقتدار کشور بود

اوپک می‌تواند مانع 100 دلاری شدن قیمت نفت شود

فعال کارگری: شیفت کار پنجشنبه کارگر باید «اضافه کاری» حساب شود

پکن: با هر رفتاری که تنش را در خاورمیانه زیاد کند مخالفیم

تلویزیون آخر هفته چه فیلم هایی پخش می کند؟

استقبال دامغانی‌ها از رئیس‌جمهور ساعاتی پس از زلزله

واکنش جالب شبنم مقدمی به آهنگ گل پامچال

مقامات اسرائیلی نمایش تمسخرآمیز ریزپرنده‌ها را پایان حمله به ایران اعلام کردند

واکنش جالب مردم اصفهان به هدف قرارگرفتن چند ریز پرنده‌ توسط پدافند

واکنش فرمانده نیروی زمینی ارتش به حادثه اصفهان

آمریکا برای کمک نظامی به آرژانتین بودجه اختصاص داد

واکنش فرمانده ارتش به حادثه امروز صبح اصفهان

هاشمی‌طبا: اگر ریشه فساد از بالا خشک نشود، جواب گرفتن واقعاً سخت است

چرا رسانه‌های غربی وقایع امروز ایران را بزرگنمایی کردند؟

واکنش انگلیس به حادثه اصفهان: کاهش تنش‌ها ضروری است

کارشناس اقتصادی: سیاست ارز 28500 تومان برخلاف ارز 4200 هیچ آثار سوء پولی نداشته است

مسلمانان روهینگیایی در میانمار قربانی سربازگیری اجباری!

خشم مردم انگلیس از تداوم ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی

واکنش‌های بین‌المللی به حادثه اصفهان

مقابله پدافند هوایی با چند ریزپرنده در اصفهان سوژه فضای مجازی شد

اجتماع یمنی‌ها در محکومیت جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه

الجزایر: پرونده عضویت کامل فلسطین را بار دیگر به شورای امنیت ارائه خواهیم کرد

امیرعبداللهیان در جلسه شورای امنیت چه گفت؟

ماجرای تولید موبایل ایرانی به کجا رسید؟

آماری از تورم نقطه به نقطه تولید گوشت قرمز در کشور

ماشینش «گاوکنترل» داره!

افشاگری عجیب امیرعلی نبویان از تقلب در بازی پدرخوانده و شب های مافیا

© - www.akhbaremahramaneh.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی