اخبار محرمانه
چرا آمریکا ناو هواپیمابر به خلیج فارس نیاورد؟
سه شنبه 21 خرداد 1398 - 22:34:28
اخبار محرمانه - تابناک / سردار کوثری افزود: حالا آنها راه مذاکره را از آن جهت که دیدند فشارهای شان طی سال گذشته و انسال به نتیجه نرسیده است، مطرح کرده و دنبال می کنند؛ هرچند تاکید می کنیم حرف آنها برای انجام مذاکره هم دروغ است. آنها اگر می خواستند مذاکره کنند و در قبال جمهوری اسلامی و مردمش صداقت داشته باشند، به مفاد برجام پایبند می ماندند و به آن عمل می کردند...
جانشین فرماندهی قرارگاه ثارالله گفت: اینکه آنها این بار ناو هواپیمابر خود را به خلیج فارس نیاورده اند به این دلیل است که خوب می دانند اگر درگیری حتی به صورت محدود بین دو کشور شکل بگیرد، این ناو هواپیمابر و سایر اداوت و تجهیزات شان در تیررس و هدف سلاح های ما خواهد بود. این ناوها آسیب پذیرند. البته آمریکایی ها آسیب پذیری های دیگری هم دارند که ما می توانیم از آن ناحیه ها به آنها ضربه بزنیم. اگر خطایی از آنها سر بزند، حتما خواهند دید که چه نقاط آسیب پذیری دارند که در دسترس ماست.
سردار «محمد اسماعیل کوثری» در گفت و گو با خبرنگار «تابناک» در پاسخ به این سئوال که چرا آمریکایی ها علیرغم تبلیغات گسترده و شانتاژهای ترامپ و کاخ سفید، ناو هواپیمابر خود را به خلیج فارس نیاورد؟ اظهار کرد: بحثی که آنها در ارتباط با اعزام ناو هواپیمابر آمریکایی و بمب افکن های فوق پیشرفته به منطقه عنوان کردند یک نوع جنگ روانی برای تحت فشار قرار دادن جمهوری اسلامی ایران بود که البته ما به هیچ عنوان تحت تاثیر این موضوع قرار نگرفتیم و برای مقابله با هرگونه تعرضی به خاک کشورمان آمادگی داشته ایم و داریم.
وی افزود: آمریکایی ها در گذشته بارها ناو هواپیمابر به منطقه آورده اند و آن ها را در کنار بحرین یا سواحل حوزه جنوب خلیج فارس مستقر کرده اند و اعزام ناو جدید موضوع تازه ای نیست، اما اینکه آنها این بار ناو هواپیمابر خود را به خلیج فارس نیاورده اند به این دلیل است که خوب می دانند اگر درگیری حتی به صورت محدود بین دو کشور شکل بگیرد، این ناو هواپیمابر و سایر اداوت و تجهیزات شان در تیررس و هدف سلاح های ما خواهد بود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجالس هشتم و نهم تصریح کرد: آمریکایی ها به ویژه فرماندهان عالی نظامی شان می دانند که ورود ناو هواپیمابر به خلیج فارس در شرایط فعلی آنها را به شدت آسیب پذیر خواهد کرد و این موضوع 100 درصد به ضررشان است. آنها فقط تا مرحله بهره برداری روانی از موضوع اعزام ناو جنگی بر این موضوع تاکید کردند.
وی در عین حال ادامه داد: البته تاکید می کنم که جمهوری اسلامی ایران به هیچ عنوان شروع کننده جنگی در منطقه نخواهد بود، اما اگر کوچک ترین تعرضی به منافع و خاک کشور ما صورت بگیرد، آنگاه است که با قدرت هرچه تمام تر به آن پاسخ خواهیم داد و متجاوز را پشیمان می کنیم؛ بنابراین اگر دشمن جنگی علیه ما آغاز کند، شروعش با آنهاست اما پایان و دامنه آن هیچ گاه با آنان نخواهد بود.
سردار کوثری در پاسخ به این سئوال که آسیب پذیری ناوهای هواپیمابر آمریکایی تا چه اندازه است و ایران چه ابزاری برای مقابله با تعرض احتمالی دشمن در دست دارد که آمریکا ترجیح داد صرفا از گزینه جنگ به عنوان یک عامل روانی در جهت افزایش فشارها علیه جمهوری اسلامی بهره بگیرد و وقتی با جدیت ما مواجه شد، از این موضوع عقب کشید، گفت: بالاخره آنها و ما تجربه دوران جنگ تحمیلی و سال 66 و 67 را داریم با این تفاوت که آن زمان قدرت و توانایی ما در پاسخگویی به تهدید یک دهم الان هم نبود.
وی تاکید کرد: همان موقع با وجود قدرت کم ما نسبت به شرایط فعلی، آمریکایی ها در خلیج فارس از ناحیه رشادت ها و دلاوری های رزمندگان آسیب دیدند و آن ابهتی که داشتند ریخته شد، حالا که دیگر شرایط به طور کلی عوض شده و توانایی های ما در قیاس با دهه 60 به شدت افزایش یافته است. آمریکایی ها این را می دانند و واقفند که هرگونه خطایی در خلیج فارس انجام بدهند، در نهایت به ضرر آنها خواهد بود.
این فرمانده عالی نظامی کشورمان اضافه کرد: در مورد میزان آسیب پذیری ناوهای هواپیمابر آمریکایی باید اشاره کنم که حتی با ادواتی به مراتب کمتر و ضعیف تر از آنچه از امکانات و تجهیزاتی که ما در خلیج فارس داریم، این ناوها آسیب پذیرند. البته آمریکایی ها آسیب پذیری های دیگری هم دارند که ما می توانیم از آن ناحیه ها به آنها ضربه بزنیم. اگر خطایی از آنها سر بزند، حتما خواهند دید که چه نقاط آسیب پذیری دارند که در دسترس ماست.
وی در پاسخ به این سئوال که طرح موضوع مذاکره و فرستادن میانجی اروپایی و شرق آسیایی نشان می دهد که آنها از موضوع جنگ فقط برای افزایش میزان فشارهای شان استفاده کرده اند و حالا وقتی جوابی از این ترفند هم نگرفته اند، به دنبال راهکار دیگری هستند، عنوان کرد: آنها هر حرف و یا اقدامی دارند می توانند به آن عمل کنند، بالاخره ما کار خودمان را انجام می دهیم؛ هرچند هم آنها هم ما می دانستیم که در بحث نظامی نمی توانند کاری علیه ما پیش ببرند.
سردار کوثری افزود: حالا آنها راه مذاکره را از آن جهت که دیدند فشارهای شان طی سال گذشته و انسال به نتیجه نرسیده است، مطرح کرده و دنبال می کنند؛ هرچند تاکید می کنیم حرف آنها برای انجام مذاکره هم دروغ است. آنها اگر می خواستند مذاکره کنند و در قبال جمهوری اسلامی و مردمش صداقت داشته باشند، به مفاد برجام پایبند می ماندند و به آن عمل می کردند.
وی با تاکید بر اینکه در زمان مطرح کردن برجام ما در مجلس مخالف بودیم و آن را به ضرر خودمان می دانستیم، اظهار کرد: با همه اختلاف نظرها در داخل ما یک تصمیم در مورد برجام گرفتیم و به اذعان 15 گزارشی که تاکنون آژانس بین المللی انرژی اتمی داده است، ایران به تمامی تعهدات برجامی خود پابند بوده و هیچگاه از آن عدول نکرده است، اما آمریکایی ها از ابتدا خلف وعده کرده اند و هیچگاه به تعهدات شان عمل نکرده اند.
به گفته این عضو سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، همه ادعاهای ترامپ و دولت آمریکا برای مذاکره با ایران دروغ است و آنها تنها می خواهند مردم و افکار عمومی را در قبال آنچه علیه ملت ایران انجام داده اند منحرف کرده و فریب بدهند. تنها یک راه برای راستی آزمایی صداقت آمریکایی ها در مذاکره با ایران وجود دارد، آنهم این است که ترامپ و دولتش به تعهدات قبلی که درباره ایران دارند، پایبند مانده و به آن عمل کنند.
سردار کوثری در عین حال پیرامون سفر روز گذشته وزیر خارجه آلمان به ایران نیز خاطر نشان کرد: حتی همین رفت و آمد اروپایی ها هم عایدی ندارد. آنها هم در جریان مذاکرات هسته ای و هم بعد از خروج آمریکا از برجام نشن داده اند که تابع آمریکایی ها هستند، هیچ اختیاری از خودشان ندارند و نمی توانند خلاف نظر آمریکا عمل کنند. این موضوع درباره تعهدات برجامی آنها به ایران به وضوح قابل ملاحظه است.

http://www.SecretNews.ir/fa/News/115730/چرا-آمریکا-ناو-هواپیمابر-به-خلیج-فارس-نیاورد؟
بستن   چاپ